1. Hjem
  2. Vi tok en prat om Naked Prosthetics

Vi tok en prat om Naked Prosthetics

Superspennende kursdager med Naked Prosthetics og Øssur på Drevelin. Vi har virkelig fått smaken på produkter som vil skape glede, god funksjon og hverdagsmagi. Vi spurte ingeniørene i Drevelin Bergen hva dette vil bety for Drevelin og viktigst av alt hvilke MULIGHETER vil dette gi kundene.

Men først hva er egentlig Naked Prosthetics?

Naked Prosthetics er et firma fra USA som har utviklet funksjonelle proteser for finger- og delhåndsamputerte. Naked Prosthetics er nå under den store Øssur-paraplyen, og Øssur er allerede en godt etablert leverandør og samarbeidspartner for oss i Drevelin. Alle protesene blir individuelt framstilt for maksimal funksjon og komfort. Det geniale med disse protesene er at de styres mekanisk av egen muskelkraft. Dette vil gi brukeren sensorisk feedback som gjør at man enkelt kan kontrollere styrken i grepet.

Hvordan vil dere oppsummere kursdagene?

Våre ortopediingeniører opplevde kursdagene som utrolig spennende. Vi har fått presentert et etterlengtet produkt hvor vi tidligere ikke riktig har hatt noe reelt alternativ å tilby. Vi gleder oss veldig til fortsettelsen og er spent på å følge våre første pasienter som skal ta dette produktet i bruk.

Hva vil Naked Prosthetics (NP) bety for Drevelin og hvilke muligheter vil det gi for pasientene?

For oss i Drevelin er det utrolig kjekt å endelig ha muligheten til å kunne tilby et funksjonelt produkt for denne pasientgruppen. Vi tror at dette kan være med å bidra til å gi pasientene en bedre hverdag og mulighet for å kunne komme tilbake i arbeid etter en skade. Brukerne på sin side vil oppleve mindre kompensatoriske bevegelser og mindre slitasje i gjenværende hånd. Men mest av alt tenker vi at NP kan bidra til å gi brukeren en tapt funksjon tilbake og dermed skape hverdagsglede!

Vi gleder oss masse til fortsettelsen! Har du spørsmål om Naked Prosthetics? Ta kontakt med din nærmeste avdeling.

Ønsker du å se flere bilder? Sjekk oss ut på sosiale medier @drevelinortopedi

Naked Prosthetics
Ortopediingeniører fra venstre Maria Frøydis Costa og Monique

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter