1. Hjem
  2. Kreativitet i høyden: Hvordan et unikt skoprosjekt ble virkelighet

Kreativitet i høyden: Hvordan et unikt skoprosjekt ble virkelighet

Kreativitet i høyden: Hvordan et unikt skoprosjekt ble virkelighet

I hjertet av Skien har et lite team gjort noe ganske ekstraordinært. De har brakt sammen innovasjon og personlig tilpasning i et prosjekt som har satt nye standarder for hva samarbeid kan oppnå. Drevet av en klatrers visjon, og støttet av ekspertisen til Drevelin Ortopedi Skien med Frank Haakmeester i spissen, samt Arctic Soles, ble drømmen om unike, ortopedisk sydde klatresko en virkelighet.

Nylig tok vi turen til en klatrepark for å sette de nye skoene på prøve.

«Jeg er imponert over det pågangsmotet når jeg ringer og spør om han vil ha en utfordring, og han sier ja det kan vi få til. Jeg opplever å bli møtt med optimisme, og en kreativitet som ikke er selvsagt,» sier brukeren, etter å ha testet skoene på klatreveggen.

Hennes familie deler hennes entusiasme: «Det er en helt annen mestringsfølelse, hun er mer stabil og trygg i gangen

Ortopedisk sydde klatresko kan by på utfordringer, rett og slett fordi de er så annerledes enn vanlige sko. Dette fikk Frank kjenne på, og sier selv at han måtte tenke helt nytt. Vanligvis tenker vi at føttene skal ha god plass i skoen, men med klatresko skal de sitte så tett som mulig, tærne skal nesten krølles. Men som Frank sier: «Dette har vi ikke gjort før, så det må vi prøve på».

Dette synet på utfordringer har ledet Frank Haakmeester og hans team til å produsere noe mer enn bare et par sko. De har gitt en ung klatrer muligheten til å pushe sine egne grenser, med et smil om munnen og ny selvsikkerhet. Som brukeren selv sier: «i klatring bruker vi hele kroppen. Jo bedre skoene sitter, jo mer kan jeg bruke den funksjonen jeg har igjen i føttene til å prestere så bra jeg kan

Denne historien handler ikke kun om å skape de perfekte klatreskoene. Den snakker til hjertet av hva det betyr å lytte, samarbeide og våge seg ut på ukjent terreng for å gjøre en forskjell i noens liv.

Takk til Linda med familie som stiller opp. Det har vært utrolig moro å følge denne reisen. Vi heier på kreativitet og samarbeid!

Frank og Linda
Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter