1. Hjem
  2. Fremtiden for Ortopedi: Drevelin satser på 3D-Teknologi

Fremtiden for Ortopedi: Drevelin satser på 3D-Teknologi

Innovasjon er en av nøklene til bedre pasientbehandling! «Det er fremtiden! Det er den veien det kommer til å gå!» sier Ketil. Han har vært hos oss i over 20 år og spiller en viktig rolle både som tekniker og produktutvikler. Han har vært med på å drive frem 3D-aspektet av vår virksomhet. Øystein, en erfaren 3D-modellør og tekniker, bekrefter dette: «Det er den retningen det kommer til å gå.»

Ketil forklarer en av de mest transformative fordelene ved 3D-printing: «Hovedforskjellen på 3D-printing sammenlignet med tradisjonelle produksjonsmetoder er at du kan gå direkte fra å skanne kunden, modellere i 3D, og så direkte til 3D-print uten en mellomliggende produksjonsmodell. Dette muliggjør produksjon av mer avanserte produkter enn tidligere – tidligere måtte vi for eksempel lage en modell i gips.» Ved å bruke 3D-printing kan vi skape produkter som er perfekt skreddersydde til hver enkelt bruker.

Vi i Drevelin Ortopedi er stolte av å kunne tilby disse innovative løsningene til våre kunder!

Se hele intervjuet på våre sosiale medier:

Instagram: Drevelinortopedi                                      Facebook: Drevelin Ortopedi

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter