1. Hjem
  2. Drevelin Sør åpner ny klinikk i Arendal

Drevelin Sør åpner ny klinikk i Arendal

Drevelin Sør åpner ny klinikk i Arendal! Vi har snakket med daglig leder Kine Normann om nyåpningen.

Må vel begynne med å si gratulerer så masse og så utrolig spennende! Hvordan har det vært å endelig kunne dele nyheten?

Takk så mye! Det har vært utrolig spennende å endelig dele nyheten om vår nye avdeling i Arendal. Vi har jobbet hardt for å utvide til nye områder og møte behovene til våre kunder.

I vår startet dere opp avdeling i Lindesnes, denne gangen gikk turen østover. Er Arendal et sted dere har tenkt på lenge? 

Arendal har faktisk vært på radaren vår en stund. Vi har lenge sett på byen som et potensielt vekstområde. Etter den positive mottakelsen vi fikk i Lindesnes, og etterspørselen fra kunder og samarbeidspartnere ble det naturlig å utforske mulighetene for å utvide i motsatt retning.

Det var så moro å se deg etter at du hadde besøk Arendals Fysikalske Institutt for første gang. Som nå er blitt lokalet vi skal flytte inn i. Fortell mer om det og hvordan den nye avdelingen blir. 

Det stemmer! Fra første møte med de ansatte ved Arendals Fysikalske Institutt opplevde vi at vi delte samme visjon og arbeidskultur. Det var derfor en ekstra stor glede når det ble bestemt at det var der vi skulle flytte inn. Lokasjonen gir oss en unik plattform til å samarbeide. Må si at jeg føler litt ekstra heldig som er en av ingeniørene som skal være der. Vi vil ha klinikk hver onsdag med mulighet for å utvide dersom det skulle bli aktuelt.

Hva vil dette bety for Drevelin Sør og for lokalmiljøet i Arendal? 

For oss betyr dette en styrking av vår tilstedeværelse i regionen og muligheten til å betjene enda flere kunder. Våre erfarne fagfolk vil være tilgjengelige for å tilby skreddersydde ortopediske løsninger og personlig service for kunder i Arendal.

Når kan vi vente åpning? Hørte rykter om at det kanskje ville skje noe litt ekstra?

Datoen for åpningen, onsdag 31. januar, nærmer seg med stormskritt! Vi planlegger å gjøre åpningen ekstra spesiell med sveler, gratis drop-in konsultasjoner og noen spennende giveaways. Vi håper å se så mange som mulig der for å dele denne gledelige anledningen med oss. Takk igjen for støtten, og vi ser virkelig frem til å starte denne nye reisen i Arendal!

Takk for praten Kine! Alltid spennende å høre om det skjer i Drevelin. Vi har hørt at det også allerede nå er mulig å bestille time på den nye klinikken. Det gjør du enkelt her på drevelin.no eller ring 40 00 48 08. Vi håper å se deg på åpningsfesten 31.jan!

 

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter