1. Hjem
  2. Drevelin Ortopedi Sør: en av Norges raskest voksende bedrifter!

Drevelin Ortopedi Sør: en av Norges raskest voksende bedrifter!

I en tid preget av stadige utfordringer og konstante skift i markedet, er det med stor glede og takknemlighet at vi kunngjør at Drevelin Ortopedi Sør har blitt tildelt Gaselle-status for året 2023! Denne anerkjennelsen er ikke bare en ære, men et symbol på vårt teams innsats, engasjement og utholdenhet gjennom årene.

Vi tok en prat med Kine Normann, daglig leder i Drevelin Ortopedi Sør, for å få innsikt i hva denne utmerkelsen betyr for dem, deres reise de siste årene og deres tanker om fremtiden.

Hva betyr det for deg og teamet at dere er blitt Gaselle?

For Kine og teamet hennes er tildelingen av Gaselle-statusen en bekreftelse på deres harde arbeid og dedikasjon til å levere kvalitetstjenester innen ortopedi. «Det er virkelig en stor anerkjennelse av innsatsen vi har lagt ned som team. Vi er utrolig stolte over å bli anerkjent som en Gasellebedrift, og dette gir oss ekstra motivasjon til å fortsette å vokse og forbedre oss,» uttrykker Kine med glede.

Hvordan vil du beskrive de siste fem årene, og reisen til å bli Gaselle?

Kine reflekterer over de siste fem årene og beskriver det som en spennende reise fylt med utfordringer, læring og vekst. «De siste fem årene har vært en utrolig reise for oss. Vi har opplevd både oppturer og nedturer, men hver utfordring har vært en mulighet til å lære og vokse som organisasjon. Vi har fokusert på å kontinuerlig forbedre våre tjenester, styrke relasjonene våre med kunder og partnere, og bygge et sterkt og dedikert team,» deler hun.

For en start dere har hatt. Hva er dine tanker om tiden fremover?

Når det gjelder fremtiden, er Kine optimistisk og spent på hva den vil bringe for Drevelin Ortopedi Sør. «Vi er begeistret for å fortsette vår vekst og ekspansjon i markedet. Vi vil fortsette å fokusere på innovasjon, kvalitet og kundetilfredshet mens vi utforsker nye muligheter og utvider vår virksomhet. Vårt mål er å fortsette å levere skreddersydde ortopediske løsninger og styrke vår posisjon som ledende aktør i bransjen,» sier hun entusiastisk.

 

I lys av denne nylige utmerkelsen og med et dedikert team bak seg, ser det ut til at Drevelin Ortopedi Sør har spennende tider foran seg. Vi gratulerer dem igjen med deres velfortjente Gaselle-status og ser frem til å følge deres reise mot fortsatt suksess!

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter