Drevelin Vestlandet Drevelin Aktiv Drevelin Wollenberg

Drevelin etablerte egen avdeling i Kristiansand sommeren 2018, og har sikret seg noen av de mest etterspurte ortopediingeniørene og ortopediteknikerne i denne regionen.

Til toppen av Mont Blanc med proteser

Les mer

Håndtrening høsten 2019

Les mer

Håndtrening

Les mer

Unni (65) klar for ny jobb

Les mer

Hvor er Svein nå?

Karantenetiden er endelig over for Svein Erik Salvesen, og han overøses av godord fra sine tidligere kunder. Han har nå startet som ingeniør på ortopediverkstedet til Drevelin på Lund.
Les mer

Drevelin på plass i Kristiansand

Lokale ortopediingeniører i Kristiansand har startet opp et nytt ortopedisk verksted på Lund sammen med Drevelin Ortopedi. Dermed får sørlendinger som har behov for ortoser, proteser eller andre hjelpemidler reelle valgmuligheter i Kristiansand. 
Les mer

Våre ansatte

null

Kine

Ortopediingeniør

Kine er fra Skien, og har jobbet som ortopediingeniør i Kristiansand siden 2014. Hun er utdannet ved høgskolen i Oslo. Kine jobber både med proteser og ortoser hos barn og voksne.

null

Johan

Ortopediingeniør

Johan er en svensk ortopediingeniør som har blitt veldig glad i Sørlandet. Han ble uteksaminert i 2013 og har siden det jobbet med proteser, ortoser og diabetesføtter.

null

Thomas

Ortopeditekniker med fagbrev

Thomas brenner for å finne de gode løsningene. Han har jobbet som ortopeditekniker siden 2004 og har dessuten bakgrunn fra mekanisk industri.

null

Tor Steinar

ORTOPEDITEKNIKER med fagbrev

Tor Steinar har jobbet som ortopeditekniker siden 2007. Spesialfeltet er innen ortoser som lages i forskjellige materialer som karbon, plast og silikon.

null

Kornelia

Ergoterapeut og administrasjonsansvarlig

Kornelia kom til Sørlandet fra Sverige i 2015. Hun er autorisert ergoterapeut og samarbeider tett med ortopediingeniørene.

null

Lisa

Ortopediingeniør

Lisa er fra Kristiansand, og har jobbet i byen siden 2016. Hun tok utdanningen sin ved høgskolen i Oslo. Lisa jobber mest med føtter og skotøy i alle aldersgrupper, men har også erfaring med protese og ortose.

null

Svein

Ortopediingeniør

Svein tok sin turnus ved TOV i Trondheim, og har jobbet i Kristiansand siden 1998. Han har vært fagsjef på ortopedisk fottøy siden 2004, og har lang erfaring med fotsenger, fottøy og ortoser. Svein har en stor kundemasse med svært fornøyde kunder.

null

Unni

Rådgiver og ingeniør

Unni var i 1979 med å starte opp Ortopediservice i Kristiansand og året etter egen avdeling i Arendal. Etter noen år som fulltidspensjonist er hun nå klar for å klive inn som rådgiver og ingeniør i Drevelin Sør minst en dag i uken. Unni har en lang og bred erfaring innen de fleste områder i faget og er ett kjent fjes for mange brukere på sørlandet.