Høst- og vintersesongens spesialsko er i butikk

Nå nærmer høsten seg, og sesongens spesialsko er på vei inn i butikken i full fart. I løpet av måneden vil alle de nye modellene være utstilt hos oss. I disse covid-19 tider tar vi dessverre ikke imot drop-in kunder da det fort kan bli for mange mennesker på for liten plass. Ring oss derfor ...

Vi tilbyr nå fotterapi!

Vi tilbyr nå fotterapi med spesialisering innen diabetes. Dersom du har sykdommer som diabetes, revmatisme eller psoriasis er det ekstra viktig for deg å gå regelmessig til fotterapeut og velge riktig fottøy for å forhindre sår, feilstillinger og fotsmerter.  Det er lurt å forebygge plager i samråd med fotterapeuten. Fotterapeuter er først og fremst utdannet til å ...

Endelig på plass i Kristiansand

Flere tidligere ansatte i Blatchford i Kristiansand har meldt overgang til nystartede Drevelin. Dermed blir det konkurranse i et marked som har vært preget av monopolisme.

Personer med behov for proteser, ortoser eller spesialsko har frem til nå bare hatt et alternativ i Kristiansand og omegn.

Våre ansatte

null

Kine

Ortopediingeniør og avdelingsleder

Kine er fra Skien, og har jobbet som ortopediingeniør i Kristiansand siden 2014. Hun er utdannet ved høgskolen i Oslo. Kine jobber både med proteser og ortoser hos barn og voksne.

null

Johan

Ortopediingeniør

Johan er en svensk ortopediingeniør som har blitt veldig glad i Sørlandet. Han ble uteksaminert i 2013 og har siden det jobbet med proteser, ortoser og diabetesføtter.

null

Lisa

Ortopediingeniør

Lisa er ortopediingeniør uteksaminert fra høgskolen i Oslo i 2016. Hun har siden jobbet i Kristiansand. Hennes spesialfelt er barneortoser og ortopedisk sydde sko, samt fotsenger og spesialsko.

null

Unni

Ortopediingeniør

Unni orket ikke pensjonstilværelsen, og er derfor å finne hos oss noen dager i måneden. Hun bidrar med mye erfaring og kunnskap til bedriften etter et liv i fagfeltet.

null

Jørgen

Ortopeditekniker

Jørgen flyttet til Norge fra Danmark i 2020. Hans spesialfelt er proteser, og han stiller med bred erfaring fra arbeid med hjelpemidler.

null

Tor Steinar

ORTOPEDITEKNIKER med fagbrev

Tor Steinar har jobbet som ortopeditekniker siden 2007. Spesialfeltet er innen ortoser som lages i forskjellige materialer som karbon, plast og silikon.

null

Kornelia

Ergoterapeut og administrasjonsansvarlig

Kornelia kom til Sørlandet fra Sverige i 2015. Hun er autorisert ergoterapeut og samarbeider tett med ortopediingeniørene.

null

Grethe

Logistikk og marked

Grethe startet hos oss våren 2019. Hun har hovedansvar for lager, logistikk og markedsføring, samt bistår teknikere ved behov.

null

Sundas

Resepsjonist

Sundas begynte å jobbe hos oss høsten 2018. Hun er den du snakker med på telefonen og den som møter deg i skranken med et smil og en kopp kaffe.

null

Lisbeth

Skobutikk

Lisbeth er ansatt gjennom Magnussen spesialsko, og har hovedansvaret for skobutikken i våre lokaler. Hun er en av dem du møter om du skal skaffe deg spesialsko.

null

Ann Therese

Skobutikk

Ann Therese er vårt nyeste tilskudd til bedriften. Hun er ansatt gjennom Magnussen spesialsko, og jobber i vår skoavdeling.

null

Petter

Daglig leder

Petter er vår daglige leder, samtidig som han drifter avdelingen i Bergen. Med mye energi og entusiasme veileder han de ansatte i sør til nye høyder.

null

Katrine

Fotterapeut

Katrine er autorisert fotterapeut med videreutdanning/spesialfelt innen diabetesføtter. Hun holder seg kontinuerlig faglig oppdatert og er medlem av NIFS og Norsk Fotterapeutforbund.