Drevelin Vestlandet Drevelin Aktiv Drevelin Wollenberg

Drevelin etablerte egen avdeling i Kristiansand sommeren 2018, og har sikret seg noen av de mest etterspurte ortopediingeniørene og ortopediteknikerne i denne regionen.

Svein endelig klar for Drevelin

Les mer

Lisa klar for Drevelin

Les mer

Endelig på plass i Kristiansand

Flere tidligere ansatte i Blatchford i Kristiansand har meldt overgang til nystartede Drevelin. Dermed blir det konkurranse i et marked som har vært preget av monopolisme. Personer med behov for proteser, ortoser eller spesialsko har frem til nå bare hatt et alternativ i Kristiansand og omegn.
Les mer

Våre ansatte

null

Kine

Ortopediingeniør

Kine er fra Skien, og har jobbet som ortopediingeniør i Kristiansand siden 2014. Hun er utdannet ved høgskolen i Oslo. Kine jobber både med proteser og ortoser hos barn og voksne.

null

Johan

Ortopediingeniør

Johan er en svensk ortopediingeniør som har blitt veldig glad i Sørlandet. Han ble uteksaminert i 2013 og har siden det jobbet med proteser, ortoser og diabetesføtter.

null

Thomas

Ortopeditekniker med fagbrev

Thomas brenner for å finne de gode løsningene. Han har jobbet som ortopeditekniker siden 2004 og har dessuten bakgrunn fra mekanisk industri.

null

Tor Steinar

ORTOPEDITEKNIKER med fagbrev

Tor Steinar har jobbet som ortopeditekniker siden 2007. Spesialfeltet er innen ortoser som lages i forskjellige materialer som karbon, plast og silikon.

null

Kornelia

Ergoterapeut og administrasjonsansvarlig

Kornelia kom til Sørlandet fra Sverige i 2015. Hun er autorisert ergoterapeut og samarbeider tett med ortopediingeniørene.

null

Lisa

Ortopediingeniør

Lisa er fra Kristiansand, og har jobbet i byen siden 2016. Hun tok utdanningen sin ved høgskolen i Oslo. Lisa jobber mest med føtter og skotøy i alle aldersgrupper, men har også erfaring med protese og ortose.

null

Svein

Ortopediingeniør

Svein tok sin turnus ved TOV i Trondheim, og har jobbet i Kristiansand siden 1998. Han har vært fagsjef på ortopedisk fottøy siden 2004, og har lang erfaring med fotsenger, fottøy og ortoser. Svein har en stor kundemasse med svært fornøyde kunder.