Vi utvider lokalene – igjen!

For et år siden flyttet Hotell Express ut, samtidig som Bilverksted Sør besluttet å kvitte seg med sitt lager. Vi grep sjansen og rykket inn i disse lokalene, noe som utvidet oss dypere inn i bygget, og økte vår kapasitet på lagersiden og kontorlandskap. Nå er det klart at naboen på andre siden, DNV GL, ...

Vi utvider med nye medarbeidere!

Selv om vi nå har eksistert på Lund i 2,5 år, så er vi fremdeles relativt nyetablert. Det er artig, for da er man konstant i en utviklingsfase hvor mye nytt og spennende skjer. Denne høsten har vi ansatt to nye teknikere på verkstedet. Sturla har jobbet som ortopeditekniker siden 2016 og skal hovedsakelig jobbe ...

Høst- og vintersesongens spesialsko er i butikk

Nå nærmer høsten seg, og sesongens spesialsko er på vei inn i butikken i full fart. I løpet av måneden vil alle de nye modellene være utstilt hos oss. I disse covid-19 tider tar vi dessverre ikke imot drop-in kunder da det fort kan bli for mange mennesker på for liten plass. Ring oss derfor ...

Våre ansatte

null

Petter

Daglig leder

Petter er vår daglige leder, samtidig som han drifter avdelingen i Bergen. Med mye energi og entusiasme veileder han de ansatte i sør til nye høyder.

null

Kine

Ortopediingeniør og avdelingsleder

Kine er fra Skien, og har jobbet som ortopediingeniør i Kristiansand siden 2014. Hun er utdannet ved høgskolen i Oslo. Kine jobber både med proteser og ortoser hos barn og voksne.

null

Johan

Ortopediingeniør

Johan er en svensk ortopediingeniør som har blitt veldig glad i Sørlandet. Han ble uteksaminert i 2013 og har siden det jobbet med proteser, ortoser og diabetesføtter.

null

Unni

Ortopediingeniør

Unni orket ikke pensjonstilværelsen, og er derfor å finne hos oss noen dager i måneden. Hun bidrar med mye erfaring og kunnskap til bedriften etter et liv i fagfeltet.

null

Lisa

Ortopediingeniør

Lisa er ortopediingeniør uteksaminert fra høgskolen i Oslo i 2016. Hun har siden jobbet i Kristiansand. Hennes spesialfelt er barneortoser og ortopedisk sydde sko, samt fotsenger og spesialsko.

null

Silje

Ortopediingeniør

Silje er den ferskeste ingeniøren vi har, med nyest oppdatert kunnskap. Hun jobber hovedsakelig med fotsenger, spesialsko og såler.

null

Tor Steinar

ORTOPEDITEKNIKER med fagbrev

Tor Steinar har jobbet som ortopeditekniker siden 2007. Spesialfeltet er innen ortoser som lages i forskjellige materialer som karbon, plast og silikon.

null

Jørgen

Ortopeditekniker

Jørgen flyttet til Norge fra Danmark i 2020. Hans spesialfelt er proteser, og han stiller med bred erfaring fra arbeid med hjelpemidler.

null

Sturla

Ortopeditekniker

Sturla er vårt nyeste tilskudd i gjengen. Han har jobbet som ortopeditekniker siden 2016. Han kommer hovedsakelig til å jobbe med fottøy og ortoser.

null

Reza

Tekniker

Reza er ansatt som tekniker, primært for å arbeide med ombygg og oppbygg av sko. Han er et arbeidsjern som gir kunden trygghet i korte leveringstider.

null

Kornelia

Ergoterapeut og administrasjonsansvarlig

Kornelia kom til Sørlandet fra Sverige i 2015. Hun er autorisert ergoterapeut og samarbeider tett med ortopediingeniørene. Hun er for tiden i mammapermisjon.

null

Grethe

Logistikk og marked

Grethe startet hos oss våren 2019. Hun har hovedansvar for lager, logistikk og markedsføring, samt bistår teknikere ved behov.

null

Lisbeth

Skobutikk

Lisbeth er ansatt gjennom Magnussen spesialsko, og har hovedansvaret for skobutikken i våre lokaler. Hun er en av dem du møter om du skal skaffe deg spesialsko.

null

Ann Therese

Skobutikk

Ann Therese er ansatt gjennom Magnussen spesialsko, og jobber i vår skoavdeling. Hun har lang erfaring i bransjen.

null

Katrine

Fotterapeut

Katrine er autorisert fotterapeut med videreutdanning/spesialfelt innen diabetesføtter. Hun holder seg kontinuerlig faglig oppdatert og er medlem av NIFS og Norsk Fotterapeutforbund.

null

Connie

Resepsjonist

Connie er vår nyansatte resepsjonist. Hun har også ansvar for eksterne klinikker.

null

Sundas

Resepsjonist

Sundas begynte å jobbe hos oss høsten 2018. Hun er den du snakker med på telefonen og den som møter deg i skranken med et smil og en kopp kaffe.