Drevelin Vestlandet Drevelin Aktiv Drevelin Wollenberg

Drevelin etablerte egen avdeling i Kristiansand sommeren 2018, og har sikret seg noen av de mest etterspurte ortopediingeniørene og ortopediteknikerne i denne regionen.

Sentralt i Kristiansand er vi et team bestående av fire ingeniører, to teknikere, en ergoterapeut og butikkansatt i vår skobutikk. Dette er et team som i mange år har jobbet tett sammen. Vi er innovative, pasientorienterte og holder det vi lover. I tillegg til faglig dyktighet lokalt er det tung faglig kompetanse og produksjonshjelp fra Bergensavdelingen. Vi kan levere alt av ortopediske hjelpemidler, fottøy, fotsenger, ortoser og proteser. 

Til toppen av Mont Blanc med proteser

Les mer

Håndtrening høsten 2019

Les mer

Håndtrening vår 2019

Les mer

Unni (65) klar for ny jobb

Les mer

Drevelin på plass i Kristiansand

Lokale ortopediingeniører i Kristiansand har startet opp et nytt ortopedisk verksted på Lund sammen med Drevelin Ortopedi. Dermed får sørlendinger som har behov for ortoser, proteser eller andre hjelpemidler reelle valgmuligheter i Kristiansand. 
Les mer

Våre ansatte

null

Kine

Ortopediingeniør

Kine er fra Skien, og har jobbet som ortopediingeniør i Kristiansand siden 2014. Hun er utdannet ved høgskolen i Oslo. Kine jobber både med proteser og ortoser hos barn og voksne.

null

Johan

Ortopediingeniør

Johan er en svensk ortopediingeniør som har blitt veldig glad i Sørlandet. Han ble uteksaminert i 2013 og har siden det jobbet med proteser, ortoser og diabetesføtter.

null

Lisa

Ortopediingeniør

Lisa er fra Kristiansand, og har jobbet i byen siden 2016. Hun tok utdanningen sin ved høgskolen i Oslo. Lisa jobber mest med føtter og skotøy i alle aldersgrupper, men har også erfaring med protese og ortose.

null

Tor Steinar

ORTOPEDITEKNIKER med fagbrev

Tor Steinar har jobbet som ortopeditekniker siden 2007. Spesialfeltet er innen ortoser som lages i forskjellige materialer som karbon, plast og silikon.

null

Kornelia

Ergoterapeut og administrasjonsansvarlig

Kornelia kom til Sørlandet fra Sverige i 2015. Hun er autorisert ergoterapeut og samarbeider tett med ortopediingeniørene.

null

Unni

Rådgiver og ingeniør

Unni var i 1979 med å starte opp Ortopediservice i Kristiansand. Unni har en lang og bred erfaring innen de fleste områder i faget og er ett kjent fjes for mange brukere på Sørlandet.