Skokatalog for vår/sommer 2022 er klar!

Nå har Magnussen spesialsko komt med den splitter nye skokatalogen for vår/sommer! Dersom du er nysgjerrig på hvilke nye sko som har komt inn, kan du se nettversjonen av katalogen ved å trykke på linken nedenfor: Ring 4000 4808 for å bestille time! Vi ønsker alle en fin vår!

Bli med inn i våre utvidede lokaler!

Sommeren 2021 utvidet vi våre lokaler, slik at de ble over dobbelt så store! Dette inkluderte blant annet flere og større klinikkrom, ny gangbane, nytt møterom, flere kontor, større verksted, og en mye større skobutikk. De nye klinikkrommene ligger langs vindusrekka, slik at de er lyse og trivelige. De er også større i areal, slik ...

Vi utvider lokalene – igjen!

For et år siden flyttet Hotell Express ut, samtidig som Bilverksted Sør besluttet å kvitte seg med sitt lager. Vi grep sjansen og rykket inn i disse lokalene, noe som utvidet oss dypere inn i bygget, og økte vår kapasitet på lagersiden og kontorlandskap. Nå er det klart at naboen på andre siden, DNV GL, ...

Våre ansatte

null

Petter

Konsernsjef

Petter er sjef for Drevelin-konsernet. Han har base i Bergen, men er stadig på besøk hos oss her i sør. Med mye energi og entusiasme er han med for å nå nye høyder.

null

Kine

Daglig leder og ortopediingeniør

Kine er fra Skien, og har jobbet som ortopediingeniør i Kristiansand siden 2014. Hun er utdannet ved Høgskolen i Oslo, og jobber både med proteser og ortoser hos barn og voksne. Kine har vært avdelingsleder her siden oppstart, og overtok også som daglig leder i 2021.

null

Johan

Ortopediingeniør

Johan er en svensk ortopediingeniør som har blitt veldig glad i Sørlandet. Han ble uteksaminert fra Högskolan i Jönköping i 2013 og har siden det jobbet med proteser, ortoser og diabetesføtter.

null

Unni

Ortopediingeniør

Unni orket ikke pensjonstilværelsen, og er derfor å finne hos oss noen dager i måneden. Hun bidrar med mye erfaring og kunnskap til bedriften etter et liv i fagfeltet.

null

Lisa

Ortopediingeniør

Lisa ble uteksaminert fra Høgskolen i Oslo i 2016, og har siden jobbet som ortopediingeniør her i Kristiansand. Hennes spesialfelt er barneortoser og ortopedisk sydde sko, samt fotsenger, spesialsko, og alle slags skomodifikasjoner.

null

Vera

Ortopediingeniør med mastergrad

Vera ble uteksaminert fra Høyskolen i Oslo i 2016, og jobbet deretter i Trondheim. Gjennom NTNU fullførte hun en mastergrad i bevegelsesvitenskap, med fokus på ortosebruk hos barn med CP. I 2021 begynte hun å jobbe her, men vil fortsette å samarbeide tett med forskningsmiljøet på NTNU fremover.

null

Elin

Ortopediingeniør

Elin har jobbet som ortopediingeniør i over 30 år, og begynte hos oss i starten av 2022. Hun har lang erfaring innenfor faget, særlig innenfor feltet nevroortopedi. Elin har derfor mye erfaring med ortoser både til barn og voksne.

null

Silje

Ortopediingeniør i turnus

Silje er vår turnuskandidat, med nyest oppdatert kunnskap. Hun tok utdanningen sin på Oslo Metropolitan University, og ble uteksaminert våren 2021. For tiden jobber hun mest med proteser og fotsenger, og har i tillegg ansvar for sosiale medier.

null

Tor Steinar

ORTOPEDITEKNIKER

Tor Steinar har jobbet som ortopeditekniker siden 2007. Spesialfeltet hans er ortoser som lages i forskjellige materialer som karbon, plast, silikon og lær. I tillegg er Tor Steinar verkstedleder, og har ansvar for at produksjonen flyter slik den skal.

null

Tedros

ORTOPEDITEKNIKER

Tedros har jobbet som ortopeditekniker i sitt hjemland Eritrea i mange år før han flyttet til Norge for 12 år siden. I starten av 2022 var vi så heldige og fikk han inn på verkstedet vårt, der han primært kommer til å jobbe med ortoser.

null

Jørgen

Ortopeditekniker

Jørgen flyttet til Norge fra Danmark i 2020. Hans spesialfelt er proteser, og han stiller med mye humor og bred erfaring fra arbeid med hjelpemidler.

null

Sturla

Ortopeditekniker

Sturla har jobbet som ortopeditekniker siden 2016. Hans spesialfelt er ortoser i ulike materialer, samt fotsenger til føttene. I tillegg fungerer han som nestleder på verkstedet.

null

Bartek

ORTOPEDITEKNIKER

Bartek begynte hos oss sommeren 2021, og har lang erfaring innenfor faget. Hovedområdet hans er proteser, som han også selv benytter seg av. I tillegg er han dyktig med fottøy- og lestejusteringer.

null

Reza

Tekniker

Reza er ansatt som tekniker, primært for å arbeide med ombygg og oppbygg av sko, samt andre skomodifikasjoner. Han er et arbeidsjern som gir kunden trygghet i korte leveringstider.

null

Kornelia

Ergoterapeut

Kornelia kom til Sørlandet fra Sverige i 2015. Hun er autorisert ergoterapeut, og har i tillegg mye erfaring med administrativt arbeid. Med sin faglige kompetanse er hun tilgjengelig for å svare på henvendelser fra kunder og samarbeidspartnere.

null

Tina

Administrasjonsleder

Tina har base på avdelingen vår i Bergen, men fungerer midlertidig som administrasjonsleder her i sør. Hun sørger for at det administrative arbeidet flyter slik det skal.

null

Sundas

Resepsjon

Sundas begynte å jobbe hos oss høsten 2018. Som en del administrasjons-teamet er hun en av dem du snakker med på telefonen, og som møter deg i skranken med et smil og en kopp kaffe.

null

Caroline

Resepsjon

Caroline ble en del av vårt administrasjons-team våren 2022. Hun er en av dem som møter deg i resepsjonen med et smil når du kommer innom. Vi er så glade for å ha henne med på laget!

null

Grethe

Lager og logistikk

Grethe startet hos oss våren 2019. Hun har hovedansvar for lager, logistikk og markedsføring, samt bistår teknikere ved behov. For tiden er Grethe ute i mammapermisjon.

null

Lisbeth

Skobutikk

Lisbeth er ansatt gjennom Magnussen spesialsko, og har hovedansvaret for skobutikken i våre lokaler. Med sin lange erfaring er hun en av dem du møter om du skal skaffe deg spesialsko.

null

Ann Therese

Skobutikk

Ann Therese er ansatt gjennom Magnussen spesialsko, og jobber i vår skoavdeling. Hun har lang erfaring i bransjen, og stiller alltid med godt humør når hun skal hjelpe kundene. For tiden er Ann Therese ute i mammapermisjon.

null

Cathinka

Skobutikk

Cathinka er ansatt hos Magnussen spesialsko, og har nylig begynt å jobbe i deres avdeling her på Drevelin Sør. Hun blir her for å hjelpe deg om du trenger nye sko.

null

Katrine

Fotterapeut

Katrine er autorisert fotterapeut med videreutdanning/spesialfelt innen diabetesføtter. Hun holder seg kontinuerlig faglig oppdatert og er medlem av NIFS og Norsk Fotterapeutforbund.