Drevelin Vestlandet Drevelin Aktiv Drevelin Wollenberg

Hvor er Svein nå?

Karantenetiden er endelig over for Svein Erik Salvesen, og han overøses av godord fra sine tidligere kunder. Han har nå startet som ingeniør på ortopediverkstedet til Drevelin på Lund.

Lang erfaring
Han har de siste månedene ventet på at karantenetiden skulle være over og få starte i jobben igjen som ingeniør i faget.
– Når Drevelin, med all sin kompetanse og historie, satser på Sørlandet er det noe jeg ønsker å være med på. Fagmiljøet som Drevelin bygger i Kristiansand er et av landets beste, sier den erfarne ortopediingeniøren.

Starter med blanke ark
Han har betjent et stort antall kunder gjennom mange år, og fått svært gode tilbakemeldinger på bistanden han gir til dem som trenger ortopediske hjelpemidler.
– Jeg starter med blanke ark hos Drevelin. Det er opp til brukerne å avgjøre om de vil bruke meg videre. Fordelen med at Drevelin har etablert seg i Kristiansand er at brukerne får valgmuligheter, sier han. Nå gleder han seg til å satse videre med nye utfordringer og ønsker kundene velkommen til Kongsgård Alle 53.

Han er fantastisk
Kine Normann, som leder avdelingen i Kristiansand, er svært glad for nyansettelsen.
– Svein er fantastisk, både som fagarbeider og menneske. Brukerne har en enorm tillit til det arbeidet han utfører, sier Normann.

Bred kompetanse
Med Svein som den siste brikken i puslespillet sikrer Drevelin seg nå en bred kompetanse innen fagets ulike felt.
– Teamet vi har nå, i kombinasjon med det samarbeidet vi har med avdelingen i Bergen, gjør at vi kan tilby ikke bare en bred kompetanse, men også en spiss-kompetanse på høyeste nivå innen vårt fag, sier Kine Normann

Teamet på avdelingen på Lund består nå av fire ortopediingeniører, alle med erfaring og god kunnskap som dekker alle felt i faget.

Ansatte hos Drevelin Kristiansand

Kine Normann

Avdelingsleder og ortopediingeniør fra Skien. Kine har jobbet i faget siden 2014 og da først og fremst med fokus på ortoser til barn og voksne. Hun har i tillegg opparbeidet god erfaring innen tilpasning av fortfotsproteser og hodehjelmer. Utdanningen tok hun på Høyskolen i Oslo.

Johan Schnelzer

Ortopediingeniør fra Sverige med eksamen fra Høyskolen i Jønkøping i 2013. På sin tidligere arbeidsplass fungerte han som fagansvarlig innen proteser, og har etter endt utdanning jobbet opp en god erfaring innen protesetilpasning.

Lisa Helen Jordbrudal

Ortopediingeniør fra Kristiansand som har spesialisert seg på sko og fottøy, men hun har også erfaring innen proteser og ortoser. Hun hadde sin praksis i Drevelin i Bergen og har valgt å bli med på satsingen på Sørlandet.

Kornelia Schnelzer

Ergoterapeut og administrasjonsansvarlig.
Kornelia ble uteksaminert som ergoterapeut i Sverige i 2014 og er også offentlig godkjent i Norge. Hun samarbeider tett med våre ortopediingeniører, både administrativt og med kunder.

Thomas Jacobsen

Ortopeditekniker med fagbrev.
Thomas har jobbet i faget siden 2004 og har fra tidligere bakgrunn fra mekanisk industri. Han har en lang erfaring innen de fleste av fagets områder, men har i det siste jobbet mest med proteseproduksjon.

Tor-Steinar Guttormsen

Ortopeditekniker med fagbrev.
Tor-Steinar begynte i faget i 2007 og har siden jobbet med å produsere ortoser i forskjellige materialer med spesialisering på karbon og silikon. Tor-Steinar jobbet tidligere som billakkerer og har tatt med seg disse kunstene inn i arbeidet med ortopediske hjelpemidler.

Kjersti Søyland

Butikkmedarbeider Sko.
Kjersti kommer fra Sandnes og har mange års erfaring fra skobransjen. Ved tilpassing av sko kan man booke en individuell time hos Kjersti og hun jobber tett sammen med ingeniørene for å finne den beste løsningen for kunden.