1. Hjem
  2. Likestillingsredegjørelse

Likestillingsredegjørelse

Likestillingsredegjørelse for Drevelin Ortopedi AS 2020

Drevelin Ortopedi AS jobberforlikestilling og mot diskriminering på arbeidsplassen. Kjønn, funksjonsnedsettelse, etnisitet,religion, livssyn, graviditet, permisjon ved fødsel eller adopsjon, seksuell orientering, kjønnsidentitet og kjønnsutrykk, eller kombinasjoner av disse grunnlagene, skal ikke være til hinderfor den ansatte på arbeidsplassen.

Del 1: TILSTAND FOR KJØNNSLIKESTILLING

  • Totalti bedriften er det 56 ansatte. Fordelt på kjønn er det 31 kvinner og 25 menn. Dette ser vi som akseptabelt.
  • Vi hadde ikke noen midlertidig ansatte i 2020.
  • I 2020 tok kvinner ut 20,4 ukerforeldrepermisjon i gjennomsnitt. Gjennomsnittetfor menn var 5 uker. Dette girikke det hele bildet da noen uker av permisjonene ble tatt uti henholdsvis 2019 og 2021.
  • Vi har spurt de deltidsansatte om de ville ønsket å arbeide mer hvis det var en åpning for det. Resultatene fra kartleggingen viser at 22% av våre deltidsansatte ønsker, eller har anledning,til å jobbe en større prosentandel enn de gjør d.d. hvis det var mulighetfor det.

Kartlegging av lønn

  • Vi har spurt de deltidsansatte om de ville ønsket å arbeide mer hvis det var en åpning for det. Resultatene fra kartleggingen viser at 22% av våre deltidsansatte ønsker, eller har anledning,til å jobbe en større prosentandel enn de gjør d.d. hvis det var mulighetfor de
Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter